Wie beter voor zichzelf wil gaan zorgen, heeft vaak al van alles geprobeerd. Een training hier, een workshop daar. Maar om op een structurele manier aan je gezondheid en energielevel te werken is vaak net wat meer nodig.

In mijn leefstijl coachingstraject gaan we aan de slag met alle pijlers die hier invloed op hebben. We kijken naar jouw huidige leefstijl, op het gebied van voeding, beweging en slaappatroon. Daarnaast is er aandacht voor stressfactoren die bij jou spelen. En ook mindset, de juiste ademhaling en persoonlijke ontwikkeling spelen in dit traject een belangrijke rol. 

DIT ALLES DOE IK VANUIT EEN

holistische manier van werken

Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘geheel’ betekent. In mijn coaching ga ik ervan uit dat ieder mens bestaat uit een lichaam, een geest en een ziel. En dat we allemaal weer onderdeel van onze omgeving en van een groter geheel zijn. Om klachten te verhelpen, is het dus zinvol niet alleen naar de (fysieke) klacht zelf te kijken en symptomen te bestrijden, maar alle achter- en onderliggende factoren mee te nemen. Je hoofd, je lichaam, je denkpatroon en je sociale omgeving zijn allemaal van invloed op hoe jij je voelt.

Het grote geheel

Door naar het grote geheel te kijken, zul je al snel ontdekken welke – soms kleine – stappen je kunt doorvoeren die jou een groots resultaat zullen geven. Een kleine verandering, je bewust worden van belemmerende gedachten, ontdekken waarom je vast blijft zitten in bepaalde patronen. Dat zijn allemaal eye openers die jou verder gaan helpen.

Bewustwording

Aan de basis van een holistische leefstijl ligt vooral bewustwording: van wat je eet, hoeveel je beweegt en slaapt, maar ook waardoor je stress ervaart, wat jou energie kost of juist oplevert, welke blokkades je ervaart en welke gedachten bij jou overheersen.

Bewustwording

Aan de basis van een holistische leefstijl ligt vooral bewustwording: van wat je eet, hoeveel je beweegt en slaapt, maar ook waardoor je stress ervaart, wat jou energie kost of juist oplevert, welke blokkades je ervaart en welke gedachten bij jou overheersen.

Fysiek

Soms heb je het idee dat een klacht puur fysiek is: je hebt veel hoofdpijn, bent kortademig of hebt een hoge bloeddruk. Maar juist dan is het belangrijk naar de achterliggende reden te kijken. Wat wil je lichaam je hiermee vertellen?

Mentaal

Het kan ook zijn dat je juist mentaal druk ervaart: je hebt veel stress, voelt je onrustig en piekert veel. Of je voelt je energetisch moe of opgejaagd. Hoe kun je leren beter naar dit soort signalen te luisteren? Welk verband is er met bijvoorbeeld je voeding, je mindset of een omgeving waarin je je beperkt voelt?

Het coachingstraject

Ik ga je helpen te ontdekken wat bij jou de eerste of de meeste aandacht mag krijgen. We gaan samen bekijken wat jouw doelen en verlangens zijn en hoe we die het beste kunnen bereiken. Waar liggen de grootste verbeterpunten? En waar liggen jouw valkuilen? Wat kun je veranderen om weer met meer energie en balans in het leven te staan? Om te voelen dat je zelf de regie (weer) hebt?

Omdat ieder mens uniek is, is ook ieder coachingstraject anders. We overleggen samen op welke punten we de focus gaan leggen en welke methodes ik daarbij kan inzetten. Ook het aantal benodigde sessies is afhankelijk van jouw wensen en doelen. Gedrag veranderen en patronen doorbreken, kost tijd. Het is belangrijk dat je je realiseert dat hier geduld, inzet en motivatie voor nodig zijn. Maar weet ook dat als de eerste stap eenmaal is gezet, vanzelf de volgende stap op weg naar meer bewustwording, gezondheid en energie zal volgen!

Contact

Wil je graag eerst meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te zien of het klikt en goed voelt om met elkaar dit pad te gaan bewandelen? Dat kan! Bel, mail of app me, dan plannen we een (telefonische of live) afspraak in.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

TESTIMONIALS

TESTIMONIALS

Coaching van Angelie heb ik als zeer bijzonder ervaren. Samen met Angelie ben ik traject ingegaan. Ze heeft mij inzichten gegeven welke ik de rest van mijn leven mee zal nemen. Het was zwaar en emotioneel zeker de eerste sessies. Maar gaandeweg in het traject merkte ik het verschil in gedrag in inzichten en keek ik er na uit om meer te leren. Angelie heeft zoveel kennis te delen.

Resultaat wat ik behaald hebt geeft mij zoveel meer. Meer tijd meer energie meer creativiteit. Voel mij meer in balans en voel me veel sterker. Angelie is een zeer prettig persoon, straalt rust uit en deelt haar kennis en kunde op een zeer aannemelijk manier waardoor het bij mij ook echt goed binnenkwam. Ze zetten mij tot denken en op een andere manier mij eetgedrag aan te pakken.

Ik voel duizendmaal beter, Angelie ik ben je heel dankbaar X

Hilde

Hoe lastig is het als je met onzekerheden en ‘dat alles perfect moet zijn’ worstelt. Persoonlijk heel lastig om hier voor uit te komen en vervolgens aan te gaan werken. Bij Angelie voelde ik mij onmiddellijk op mijn gemak en gaf mij veel vertrouwen. Door dit traject met haar in te gaan ben ik naast gezonder leven ook op een gezondere manier naar mijzelf gaan kijken. Naast dat ik wat kilo’s ben kwijtgeraakt is het cijfer op de weegschaal niet meer lijdend. Bevestiging die ik eerst zocht bij anderen; heb ik nu bij mijzelf gevonden.

Beau

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik moe, lusteloos, pijn in mijn buik.
Ondanks dat ik al vele onderzoeken heb gehad, bleef het onverklaarbaar.
Daar kwam niets uit volgens de reguliere wetenschap.

Vele malen ben ik zelf op onderzoek uitgegaan.
Helaas zonder blijvend en echt resultaat.

In september 2020 opnieuw een poging gewaagd.
Het ging niet meer.
Veel te veel kilo’s die er niet afgingen, ondanks de vele (lijn) pogingen.
Pijn, moe, opgeblazen en neerslachtig.

Ik was aan het zoeken op internet en kwam Candidacoach Angelie de Groot tegen.
Haar aanpak sprak mij aan.
Ze beschreef dat ze zelf ook Candida had gehad met alle bijbehorende klachten.
Ik zag haar uitstraling nu en dat was voor mij voldoende.
Angelie sprak mij aan, haar uitstraling fris en vol energie.

Na een kennismakingsgesprek en test was het duidelijk Candida.
Ik had in het verleden al meerdere Candida programma’s gevolgd, zonder resultaat.

Ondanks die negatieve ervaringen vertrouwde ik op haar advies en aanpak.
Haar voedingsadvies is strenger dan ik eerder had gevolgd. Haar aanpak en stappenplan spraken mij aan.

Al na 2 weken voelde ik me een stukje beter. Het voedingsadvies was zo duidelijk en overzichtelijk. Ik had geen honger, ik at zelfs meer dan vroeger.

De pijn werd minder, ik kreeg meer energie en de kilo’s vlogen eraf.

Regelmatig was er contact met Angelie voor vragen en advies.
Tussentijdse evaluaties waren er in de maanden erna.

Nu na 6 maanden ben ik een compleet ander mens geworden, rustiger, vrolijker, meer energie.
Een complete transformatie en het gaat maar door.

Sterker, zelfverzekerder en vrijer.
En 17 kilo lichter, buikomvang ruim 15 centimeter minder!

Bijna alle voeding die ik vroeger at (en nu niet meer mag) vind ik niet meer lekker.
Ik geniet meer van het eten en het is geen volhouden, ik en mijn lichaam willen niet anders.

Vooraf had ik dit niet voor mogelijk gehouden.
De directe mensen om me heen weten niet wat er gebeurd is met mij en hebben ook voor een deel hun levensstijl aangepast.
Ik heb een nieuw leven gekregen, ik voel me 10 jaar jonger en dat in 6 maanden!

Dank Angelie

Aernout

Lifestyle coaching van Angelie kan ik je van harte aanraden. Als geen ander weet Angelie je op je gemak te stellen en op een rustige manier tot de kern van de zaak door te dringen. Zelfs als je zelf wel denkt te weten hoe het zit kan ze door vragen en oefeningen te doen je helpen tot heldere en helpende inzichten te komen. Waarom doe je wat je doet en vervolgens hoe kan het anders op een manier die bij jou past. Iedere sessie was een verheldering, soms emotioneel een andere keer heel opbeurend. Maar elke keer weer een stap dichter bij het doel. Het allermooist is wel dat gaandeweg door je inzichten en ontwikkeling het doel kan veranderen en dan is er ook ruimte om dat aan te passen. Al met al een persoonlijke verrijking die ook daarna effect heeft en doorwerkt. Ik ben heel blij dat ik haar heb gevonden en dit traject heb mogen ervaren. Dank je wel Angelie

Ella